
۱۳۸ کارمند قوه قضائیه اخراج یا محکوم شدند
به گزارش خبرآنلاین، حجتالاسلام عبداللهی رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات دستگاه قضا همزمان با روز حفاظت و اطلاعات عدلیه طی سخنانی گفت: مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه در راستای اجرای سند تحول قضایی، تلاش کرده وظایف خود را در بخشهای امنیتی، تخصصی، حاکمیتی، صیانتی، فسادستیزی، همافزایی، رضایتمندی عمومی و همچنین پیشگیری، به نحو احسن انجام دهد.
فارس نوشت: رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه افزود: ما نهایت اهتمام خود را به کار بستهایم تا همکاران اداری و قضاییمان به خود اتکایی در حوزههای مختلف برسند و بتوانند در تصمیمگیریها و تصمیمسازیهایشان متکی بر عقلانیت و تدابیر صحیح خود حرکت کنند.
وی در ادامه تاکید کرد: پیشگیری از ایجاد التهاب در محیطهای داخلی و خارجی دستگاه قضا، یکی از الگوهای کاری مستمر در مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه است.
حجتالاسلام عبداللهی با اشاره به تلاشها و اقدامات صورت گرفته در راستای اجرای دقیق تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس قوه قضاییه در مقوله مبارزه با نفوذ و فساد داخلی دستگاه قضا، گفت: طی سنوات اخیر برخوردهای مکرر و متعددی با صدها نفر از عوامل نفوذی در .. ... ادامه مطلب